български
english
За нас

            Фирма Металпласт-Деведжиев ЕООД е пловдивска фирма, създадена през 1990г.

            Основната дейност на фирмата е търговията с полимерни продукти и добавки. През 2006 година започва реализацията на проект за производството на екстериорна настилка от дървонапълнени композити DARVOLEX

            През двадесетте години присъствие на пазара фирма Металпласт ЕООД се е утвърдила като основен доставчик на суровини и материали за производителите на пластмасови изделия в България.

            В търговската ни листа влизат над 500 продукта – основни пластмаси, технически пластмаси, оцветители, пълнители и други консумативи, необходими за пластмасопроизводството.

            Фирмата работи в собствена търговска база състояща се от складова площ – 2100 кв. метра и административна сграда – 400 кв.метра.

            Високото ниво на комуникациите и квалификацията на кадрите позволява перфектно следене на нивото на цените, тенденциите в пластмасопреработката и извършване дейността на фирмата с оптимален резултат за нея и нейните партньори.

            Поради факта, че МЕТАЛПЛАСТ – Деведжиев ЕООД е успяла да се наложи на пазара като сигурен, коректен и необходим доставчик на суровини и материали за пластмасопроизводството списъкът с удовлетворени клиенти и доставчици непрекъснато нараства.